6 iul. 2010

Nu, nu, azi nu !

Nu cred ca nu ati trecut prin situatia in care un lucru, o atitudine sau o persoana v-a displacut total dar nu ati putut sa va manifestati. Eu trec zilnic prin astfel de situatii şi imi repet mereu ca e si o parte bună, în toată faza asta. Poate ca asa voi reusi sa învaţ ce nu imi place, sa imi fac o lista si sa stiu de ce sa ma feresc. Sa am un raspuns atunci cand un sef, un prieten, o prietena ma vor intreba ce ma nemultumeste. Si poate daca imi definesc tot ce nu îmi place o să aflu (dacă mai rămâne ceva) si ceea ce ma încântă.
Deci astăzi m-am hotarât să fac o lista cu lucruri care ma enervează, mă stresează, mă demotivează şi îmi pot strica oricând ziua.
NU ÎMI PLAC: senzaţia de foame; praful; unghiile neîngrijite; parfumurile puternice şi dulci; mirosurile tari; oamenii care tipă când vorbesc cu tine; zgomotele stridente; milogii; libidinoşii; libidinoşii de vârsta a III-a; ifosele de pitzipoancă; frigul; vântul pe plajă; dusul rece; atotştiutorii cu 10 clase; deştepţii cu "şcoala vieţii"; respiraţia urât mirositoare; brânza; câinii; bârfa; delăsarea; blazarea; tupeiştii cu papagal; pdl-iştii; sectanţii care fac prozelitism; tigările şi mirosul lor; starea de nesomn; oamenii care împrumută fără să ceară; cerşetorii agresivi; cei care vorbesc doar ca să-şi audă vocea; insectele; murdăria; filmele de dragoste; reality-show-rile; reclamele la detergenti; dorul de ea; cei care raspund inainte să le pui intrebarea; homosexualii; extremiştii; emisiunile pentru pescari; peştele în saramură; şoferii agresivi şi grăbiţi din principiu (să ajungă mai repede la Sf. Petru poate); mironosiţele; curvele virgine; cei care îţi spun mereu că nu se poate; treaba în gospodărie dupa o zi la servici; nehotărâţii; cei care dupa ora două îţi spun că vor rezolva problema mâine.......

Dar tu stii ce nu iti place ? ( bine, in afară de acest articol!)

PS1: Pe măsură ce îmi mai amintesc ceva fac up-date
Update 1: nesfârşita ploaie (multumesc O.)

3 comentarii:

 1. cu plăcere ;)
  şi încă ceva... alarma de la ceas(telefonul)
  întrebările fără rost, gropile (păcat că nu cad proştii în ele):D şi lista poate continua...

  RăspundețiȘtergere
 2. si specimenele care poarta tricoul ridicat deasupra burtii, panaramele de soferi de duminca care schimba banda fara sa se asigure... si multe alte exemplare :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte tare ce ai scris!majoritatea mi se potrivesc, dar as scoate: filmele de dragoste, parfumurile dulci si as sublinia dorul de ea si treburile in gospodarie dupa o zi de lucru, respectiv scoala:D...as mai adauga ploaia,frigul, minciuna, oamenii prefacuti, urasc ordinele si directivele....ar fi atat de multe...nu are rost sa le insir:))

  RăspundețiȘtergere